divendres, 17 de gener del 2014

"Objectiu Bcn"

Barcelona posarà en marxa a partir del febrer a 10 centres cívics el projecte ‘Objectiu Bcn. Retratem la ciutat’. Està destinat a fotògrafs amateurs que vulguin copsar la seva “realitat més immediata” amb la seva càmera. Consistirà en 16 sessions, algunes magistrals i altres pràctiques –al carrer-, que culminaran amb un reportatge fotogràfic individual que, en últim terme, es mostraran en una exposició col·lectiva destinada a crear un retrat visual col·lectiu de la ciutat.

La inscripció val 90 euros, i hi ha 16 places per a cada centre cívic. Però quatre de les sessions del programa seran obertes a tothom. El comissari encarregat del programa és el jove fotògraf Samuel Aranda, prou conegut després de guanyar el World Press Photo 2012 i també per la seva feina al New York Times.

Els fotògrafs que impartiran les classes són professionals en actiu, com David Airob, Emilio Morenatti, Cristina García Rodero, Txema Salvans o Walter Astrada.

Té molt bona pinta. I ara que tots fem fotos compulsivament des del mòbil i ens sentim grans fotògrafs, trobo bé que es faci pedagogia de la fotografia com a tècnica, com a punt de vista i com a art que va una mica més enllà d’un filtre d’Instagram.  


En aquest link teniu més informació.


1 comentari:

Josep M.Cortina ha dit...

Ens hi haurem d'apuntar perquè els "profes" són molt bons.Gràcies per la recomanació.