dissabte, 1 de febrer del 2014

Otel·lo

En aquest cap de setmana dels premis del cine català, no em puc estar de recomanar-vos una pel·lícula extraordinària: Otel·lo, del director Hammudi Al-Rahmoun Font. És teatre dins del cinema i és cinema dins del cinema. Un joc de miralls interessantíssim i rodat de manera molt intel·ligent. En poques versions de l'obra de Shakespeare haureu vist un Iago tan perillós i poderós com en aquesta. En poques versions haureu entès tan bé l'essència de la tragèdia. En poques pel·lícules veure actors com aquests. Emociona i trasbalsa alhora.

Podeu fer-ne un tast amb el tràiler, però sapigueu que a Barcelona només l'han estrenat als Cinemes Girona i que val la pena no deixar-se-la perdre. Tan de bo el boca-orella i potser un premi Gaudí al director de producció (que se sumaria als diversos premis que ja ha rebut en festivals nacionals i internacionals) permetin que duri una bona temporada a la cartellera.


3 comentaris:

KM.Teresa Escalas ha dit...

Felicito a la Clara pel seu comentari. La pel.lícula no dubrto de que sigui bona, el comentari, excel.lent: clar, motivador, i ben raonat.

Rosa ha dit...

Co....
No se si tindré força per anar-hi!!

Clara ha dit...

Ohhhh, finalment no van guanyar el Gaudí de director de producció :(