dissabte, 6 de juny del 2015

“A vista d’hotel” del 5 al 14 de juny


L’estiu de 2011 el Gremi d’hotels de Barcelona, va posar en marxa la Setmana de les terrasses dels Hotels de Barcelona. On abans molts d’ells només hi tenien les instal·lacions de l’aire condicionat i trasters de mals endreços, ara hi trobareu petites piscines, cocteleries, barbacoes… que durant el dia ocupen els clients hostatjats, però que quan el sol va de baixa s’obren a la ciutat, així podem fer de turistes per una estona i gaudir dels serveis i de les vistes més o menys impressionants, segons la ubicació i la categoria de l’hotel.
En l’edició d’enguany, ja hi participen 59 establiments de la ciutat que ofereixen petits refrigeris patrocinats en part pels vins Torres i un munt d’activitats: concerts en directe (Novotel Barcelona City, Ohla Hotel, Hotel Espanya…) o conduïts per DJs reconeguts (Gran Hotel Central, Hotel Condes de Barcelona...), mostres de cuina (Hotel Neri, Hotel Majestic), passejades pels terrats pròxims (Yurbban Trafalgar Hotel), tallers artístics per nens (H10  Art Gallery) i un llarg etcètera. No us ho perdeu. Aquí trobareu el detall dels hotels que hi participen:  "LES TERRASSES".
Atenció, no ho confongueu amb els “Vespres inèdits” que se solen celebrar a mitjans de juliol i són patrocinats per les cerveses Damm. Es tracta, en aquest cas, d’un seguit de propostes gastronòmiques, per a dos, amb tres tapes d’autor per cap i una ampolla de 75cl. de la cervesa Inèdit, per 20 euros (10 per barba), un preu que, en hotels de luxe com els que hi participen, és difícil de trobar.