dimecres, 22 de juliol del 2015

Aniversari: El BLOG fa set anys!



Es diu que set és una xifra màgica, cabalística. Set dies té la setmana, set són els pecats capitals  i set també les plagues d’Egipte o les meravelles de món. Nosaltres ens afegim ara a aquesta sèrie virtuosa perquè aquest 22 de juliol el BLOG fa set anys.
Iniciat com una experiència personal per omplir i estructurar els temps lliure, que no ociós, que m’havia de procurar la jubilació, ha anat creixent i ara és ja una petita publicació col·lectiva on hi participen nou col·laboradors permanents, de manera que es diu ja PROVA I ERROR: el Blog d’en Josep Maria i Cia. Al llarg d'aquests set anys hem publicat 1.500 posts , és a dir un promig de gairebé 5 articles setmanals i el visiten de l’ordre de 350 lectors cada setmana. Pel que fa a la distribució setmanal de les visites es produeix una concentració molt alta els dilluns (35%) i dimarts (15%), sens dubte com a conseqüència de la publicació de l’ària dels dilluns i de l’avís setmanal que cada diumenge al vespre reben per correu els lectors. Un avís, ara se’n diu una Newsletter, que en tots aquests anys no ha fallat ni un sol diumenge, una fidelitat de la que ens sentim ben orgullosos.
Tenim, entre d’altres, seccions de Cinema, de Fotografia, de Teatre, de Restauració, de Pintura, d’Opinió, d’Humor, del Lector, a càrrec dels diferents col·laboradors que s’han anat incorporant progressivament. El gràfic adjunt us donarà una idea de la distribució de continguts dels posts que hem anat penjant en aquests anys, molt variats com bé sabeu.

Període 2008-2015


Procurem informar als lectors, gairebé sempre de “bon rotllo”, com diu un del nostres col·laboradors, i la veritat és que rebem sovint comentaris molt positius dels que ens segueixen. Ens agradaria difondre una mica més el Blog i per això us proposem que si teniu algun amic o conegut a qui penseu que els continguts li poden interessar n’hi parleu;  i si voleu fer-ne un seguidor fidel feu que rebi la informació setmanal: només cal que ens envieu el seu nom i la seva adreca a: josepmcp@gmail.com i li farem arribar a partir de Setembre. La subscripció és gratuïta...
Esperem continuar publicant PROVA I ERROR molt de temps i seguir comptant amb la fidelitat dels lectors.

                           Antoni Tàpies

14 comentaris:

salvador ha dit...

Benvolgut Josep Maria, moltes mercès per aquests set anys!!!!!!!

Manel ha dit...

Moltes gràcies Josep Mª. Jo ja tinc incorporat el teu blog a les meves rutines positives !!!!!!

Rosa M. Sellarès ha dit...

Per molt anys! i gràcies als que feu aquest blog.
Us llegeixo sempre.

Rosa Sellarès.

Joan ha dit...

Enhorabona i moltes gràcies pels dilluns mati que, sens falta, ens deixes compartir.

Amunt Josep M. I Cia.!

Jordi Aixalà ha dit...

Per MOLTS anys (així sigui).
Moltes gràcies per la feina i per la vostra motivació.

Carme Cubells Larrosa ha dit...

Enhorabona i per molts anys!!!

Unknown ha dit...

Fantàstic Josep Maria, segueix endevant i moltes gràcies
Víctor

Marta ha dit...

Sembla que els nostres camins tenen moltes coincidències :)

http://todoreh.blogspot.com.es/2015/07/oceano-africa.html

Que poguem segir endavant encara més temps! Una abraçada

Enric ha dit...

Moltes felicitats Josep Maria pels 7 anys del teu blog...has aconseguit de que també ho sigui de molts de nosaltres : GRÀCIES !!!
Tens raó el 7 és un nombre màgic : Avui 22 - 07 - 2015 compleix 7 anys el Prova i Error.... ( 2:2 + 0 )x 7 - 2 x 0 x 1 x 5 = 7

Juan González ha dit...

Felicitats per l'aniversari, ets un crak Josep Maria a mes d'un mestre, amb el anys has fet un blogg com el vi, GRAN RESERVA.

la bibliotecària ha dit...

Per molts anys, Josep Maria.
El teu blog és el millor dels meus diumenges a la nit!
Mariona

Hermínia ha dit...

Aquest llistat de Pitàgores el,podríem també tenir en compte, es tracta de set principis també!

Rectitud de pronòstics
Tolerància en l'opinió
Intel.ligència en el discernir
Clemència per jutjar
Veracitat en les paraules i en els actes
Simpata
Equilbri

Josep M.Cortina ha dit...

Gràcies per aquests tan bons consells. Procurarem tenir-los sempre en compte.

Marga ha dit...

Felicitats per aquests 7 anys que ens mantenan informats del dia a dia i de totes les novetats de llibres, politica, teatre, musica, cinema...Gracies tambe a tots els teus col laboradors. Os esperem al setembre. Bones vacances a tots