diumenge, 14 de febrer del 2016

L'Òpera dels dilluns

Aquest dijous varem anar a veure una versió de “El Trovador” que es retransmetia en directe des de l’Òpera de La Bastille. Tenia dos atractius molt especials, d’una banda la direcció escènica de la Fura dels Baus i d’altra la presència en el paper de Leonora de la meva soprano favorita l’Anna Netrebko.

Malauradament, molt a darrera hora, la Netrebko va haver de cancel·lar degut a una indisposició i va ser substituïda per la xinesa Hui He. La veritat és que ho va fer molt bé però també que el timbre i la qualitat de veu de la Netrebko són irremplaçables. Què hi farem! De tota manera va ser una gran  representació perquè el muntatge és excel·lent i la resta del repartiment, encapçalat pel tenor Marcelo Alvarez, el baríton Ludovic Tezier, i la mezzo Ekaterina Semenchuck va estar a gran alçada.
Els lectors del Blog, però, sí podran escoltaran avui la Netrebko en l’ària “Damor sull’alli rosee”, en un enregistrament fet a Salzburg del 2014. És una interpretació absolutament sublim!




1 comentari:

Jordi Arimany i Montanyà ha dit...

Jo també vaig "patir" la baixa d´última hora de la Netrebko. Una veritable pena que es suma als tres canvis de tenors i soprano soferts fa quinze dies al "Otello" de Verdi al Liceu. Espero que no es possi de moda.
Per cert, fantástica la interpretació de Ludovic Tezier a "El Trovador".