dissabte, 7 d’octubre del 2017

Carta al President Puigdemont

Publiquem la carta que ens ha fet arribar el nostre amic lector Enric Roldan. La va publicar el passat dimecres a El Periódico,  excepte  les paraules que va suprimir el diari (en color blau en el text)

President Puigdemont no faci de Felipe VI que ha ignorat, menyspreat a una part molt important dels catalans i catalanes, ha menyspreat als que van ser agredits diumenge, ha menyspreat als que vam votar diumenge i ha menyspreat a  totes les persones que avui han omplert els carrers i places d'arreu de Catalunya. Avui el Rei ha rebentat l'article 56 de la Constitució on diu que ell és "l'àrbitre" del funcionament de les institucions de l'estat. Avui molta més gent cridarà Visca la República i estic convençut que a Espanya també més gent ha cridat : VIva la República !!!.  

President no faci com ell ni com el Presidente del "gobierno" de España...no menyspreï  a més de la meitat dels catalans i catalanes que no van votar Sí en un referèndum que no va ser "com sempre", que no va complir ni la mateixa llei del Referèndum que va aprovar el Parlament de Catalunya durant la primera setmana de setembre. No proposi la DUI , no porti els resultats encara no validats de l'1-O al Parlament....Faci cas a les seves paraules del dia 29...."que tot el que guanyarem l'1-O no el perdem el dia 2, ....Pensi no només amb la gent que va votar Sí.

La POLÍTICA amb majúscules necessita polítics de talla XXl , de talla gran, que són aquells que no només governen per als seus. Si us plau no faci de Rajoy, no faci de Felipe VI...Demostri que no tots els governants que tenim són iguals i sap que tindrà , aquí SÍ , la immensa majoria de les catalanes i catalans al seu darrera perquè volen votar com sempre. VOTAREM !!!

Enric Roldan


1 comentari:

Unknown ha dit...

Molt be Josep Maria, m'agrada aquets article. Ara es el moment de aturar i mostrar la nostra força obrim las portas a la negociaçio. Aixo donará mes legitimitat a les aspiracions de Catalunya si no volen negociar els de sempre.