dimarts, 17 d’octubre del 2017

La suerte de los Logan

Us va agradar la "sèrie" Ocean ? Us va agradar Comancheria ? ... Doncs "La suerte de los Logan" és un còctel d'aquestes pel·lícules ... una barreja de pel·lícula d'atracaments, tema que el director Steven Soderbergh coneix molt bé en haver dirigit l'esmentada sèrie, i pel·lícula de perderdors, com a Comancheria.

Per a còctel, el que Clyde, un dels germans Logan, molt ben interpretat per Adam Driver, prepara amb una sola mà en una meravellosa escena de la pel·lícula. I és que Clyde és manc, en haver perdut un braç a la guerra d'Irak, però demostra que malgrat la malastrugança, la vida segueix i cal tirar endavant.

Els germans Logan són uns perdedors. A més d'Adam, hi ha  Jimmy (Channing Tatum) que quasi va tastar el triomf com a futbolista, però al que una lesió ve relegar a la banda dels perdedors i Mellie (Riley Keough, la neta d'Elvis Presley), una fera al volant. Tot sembla anar-los a l'innrevés. I per fer-hi front preparen un atracament que sembla una festa d'amics a la que cadascú porta de bon grat una part del menjar o la beguda. És clar que hi ha d'haver un "expert" ... algú - Joe Bangs - que sàpiga fer aquelles coses quasi impossibles que calen perquè tot surti bé. Interpretat per l'ex James Bond Daniel Craig, amb un look molt divertit i diferent de l'habitual, la seva "expertesa" ens sorprendrà amb trucs meravellosos.
I si no en teniu prou, Hilary Swank interpreta l'agent de l'FBI Sara Grayson, que us espantarà com els millors polis del gènere.

La pel·lícula és, doncs, un còctel d'intriga, diversió, sorpreses, ritme i humanitat. Massa ingredients perquè us la pugueu perdre. Passareu una bona estona.