Amb aquest nom plurilingüístic es presenta aquest petit restaurant del
barri de Sants. En Carlos Ortiz, el seu xef, ofereix una cuina tradicional
posada al dia, amb petites racions. Especialment recomanable és el seu menú de
migdia, es tracta d’un petit menú degustació de 15 euros, on podeu menjar
quatre “platillos” i unes postres, amb beguda inclosa. Un exemple: Crema de
coliflor fumada, amanida amb mousse de formatge de cabra, ou trufat a baixa
temperatura, ventresca de bacallà amb cigrons i recuit amb mel de romaní.
A
altres hores, no podeu deixar de tastar les seves braves servides en un vaset i
amb cullereta, consistents en un puré de patates confitades a baixa temperatura
i la salsa brava per sobre i per postres els seus xurros amb xocolata negra: de
primera. Entre mig, la carta, no gaire llarga, però suculenta i temptadora, va
canviant segons la temporada. Un servei amable i cordial més un local agradable
completen aquesta bona opció.
Carrer de Galileu, 30, 08028 Barcelona
1 comentari:
Ho sento Hermínia, però sembla que ja no sapiguem fer un plat o dos plats i postres.
Qua passa, que tot han de ser "platillos". Els fa por fer una cassola gran.
Comença a costar de trobar un restaurant "com els de sempre".
És una pena, però els "Adrià i companyia", per a mi, han fet molt mal.
Una abraçada.................Pere
Publica un comentari a l'entrada