dimecres, 27 de febrer del 2019

Pan & Oli


Amb aquest nom plurilingüístic es presenta aquest petit restaurant del barri de Sants. En Carlos Ortiz, el seu xef, ofereix una cuina tradicional posada al dia, amb petites racions. Especialment recomanable és el seu menú de migdia, es tracta d’un petit menú degustació de 15 euros, on podeu menjar quatre “platillos” i unes postres, amb beguda inclosa. Un exemple: Crema de coliflor fumada, amanida amb mousse de formatge de cabra, ou trufat a baixa temperatura, ventresca de bacallà amb cigrons i recuit amb mel de romaní. 
A altres hores, no podeu deixar de tastar les seves braves servides en un vaset i amb cullereta, consistents en un puré de patates confitades a baixa temperatura i la salsa brava per sobre i per postres els seus xurros amb xocolata negra: de primera. Entre mig, la carta, no gaire llarga, però suculenta i temptadora, va canviant segons la temporada. Un servei amable i cordial més un local agradable completen aquesta bona opció.


Carrer de Galileu, 30, 08028 Barcelona
Tel.  931 40 18 53

1 comentari:

perefontroca ha dit...

Ho sento Hermínia, però sembla que ja no sapiguem fer un plat o dos plats i postres.
Qua passa, que tot han de ser "platillos". Els fa por fer una cassola gran.
Comença a costar de trobar un restaurant "com els de sempre".
És una pena, però els "Adrià i companyia", per a mi, han fet molt mal.

Una abraçada.................Pere