dissabte, 6 de juny del 2020

Coses que no entenc (o sí) LV

. Que es pugui ser tan miserable com per acusar de terrorista a un home, el pare d’Iglesias, que va ser empresonat pel franquisme per repartir octavetes defensant la vaga un 1er de maig.
. Que Iceta confirmi la seva baixa estatura moral després de recolzar el ministre Marlaska quan diu referint-se a Diego López de los Cobos que “Una  persona que llevaba tanto tiempo en el cuerpo y ha lidiado con muchos problemas, merece un respeto y no decir que ahora, por haber sido sustituido, toda su trayectoria es puesta en cuestión"
. Que l’Albiol proposi amb el nou cartipàs per Badalona un augment del sou de l’alcalde de 61.000 a 100.000 euros en uns moments com aquests
. Que Josep Montilla no hagi pogut resistir tampoc les portes giratòries i s’incorpori al Consell d’Administració d’una empresa de l’IBEX, tot i que renunciï al seu sou d’ex-president.
. Que el Govern apugi el salari de la Guardia Civil abans de fer res per millorar les condicions dels sanitaris del país.
. Que Borràs i Rufián hagin arribat a l’extrem de fer-se retrets directament i en públic des de la mateixa tribuna del parlament.
. Que una de les contribucions del rei en favor de la pandèmia per  hagi sigut convèncer  a la noblesa espanyola perquè regali llet i oli als pobres.
. Que els que critiquen  sistemàticament i àcida les accions del Govern per fer front al coronavirus no tinguin la sensibilitat de pensar la sort que han tingut de no haver estat ells al front del Govern en aquesta situació, cosa que probablement els hauria fet més comprensius i tolerants.
. Que la Guardia Cívil tingui tan interès en desacreditar, amb tota mena de mentides i manipulacions, la gestió del Dr. Simón.
. Que Diaz Ayuso digui literalment que rebutja qualsevol pacte amb Podemos "porque son peor que el coronavirus"

2 comentaris:

perefontroca ha dit...

Amb totes les afirmacions hi estic d'acord, però amb aquesta hi vaig a totes! (Que els que critiquen sistemàticament i àcida les accions del Govern per fer front al coronavirus no tinguin la sensibilitat de pensar la sort que han tingut de no haver estat ells al front del Govern en aquesta situació, cosa que probablement els hauria fet més comprensius i tolerants).

Josep M.Cortina ha dit...

Gràcies per manifestar les coincidències.