Aquest mes de febrer he anat a un petit restaurant recomanat per un dels seguidors del blog, en Pere. Amb ell, quan ens veiem, solem parlar de restaurants i ja me n’ha fet descobrir uns quants de ben bons.
En aquesta ocasió es tracta de El meu capritx un petit restaurant situat prop de l’Hospital de Sant Pau, amb unes deu taules en dos espais interiors i quatre o cinc més a l’exterior, a la vorera, pel que és recomanable reservar. Tot i que no està en un lloc molt concorregut, el que sí que corre és la qualitat de la seva cuina.
Ofereixen un menú de migdia, on sempre hi trobareu un arròs del dia, que serveixen també individualment, però són els platillos i les tapes de la carta de nit o de cap de setmana, les joies del restaurant. La seva és una cuina de mercat, de producte de temporada, amb una excel·lent elaboració. Òbviament també un dels plats estrella del cap de setmana són els seus arrossos: negre de papada de porc i gamba, de botifarra i bacallà entre altres varietats.
I que és el sorprenent? Doncs que aquesta oferta està en mans d’una família
cubana que no fa cuina cubana, sinó que ha apostat per una cuina catalana amb
tocs d’autor.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada