L'Àlex Farràs i Guevara és el xef i propietari del restaurant Cal Borrasca. Va arribar a la Catalunya interior, procedent de Sant Cugat, buscant poder fer una vida i una cuina més reposada que no pas a l'àrea metropolitana.
Format a l'escola de l'enyorada May Hoffman, ofereix uns plats molt cuidats, amb producte de la zona (sobretot la vedella i el porc).
A la nostra visita vam provar un trinxat amb ou ferrat, exquisit, i un parfait de foie amb pera impregnada en vi de porto, de gran suavitat al paladar. Vam continuar amb un lingot de xai amb mil fulls de patata i codonyat, deliciós, i una suprema de corball a la sal de romaní amb porro i tomàquet confitat, en el seu punt precís de cocció. Les trufes a l’armanyac amb gerds i taronja cremada, es desfeien a la boca.
El local té poques taules repartides en tres sales, dues a baix i una a dalt, en un espai més aviat petit, però acollidor. L'Elisabet Ramos i Garriga, us atendrà d'allò més bé i us sabrà recomanar entre una ben escollida selecció de plats i vins.
Entre setmana tenen menú de migdia. Atenció, el local
tanca dimarts i dimecres. Així doncs, tan si aneu per la zona per anar a buscar
bolets, com si visiteu les mines de Sal o el castell de Cardona, aquesta és una
opció immillorable.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada