Comencem temporada a un restaurant situat a prop de la ciutat del teatre, a
Montjuïc, atenció teatreferits!!!
Al menjador,
el tercer soci del restaurant, l’Esteban Puertas, us comentarà amb entusiasme i
precisió els plats fruït de l’experimentació i l’originalitat d’aquesta cuina
desemfadada però d’alt nivell; aquí us en deixo una mostra: toro de tonyina amb
miso blanc, säam d’ànec coreà (o sigui ànec confitat de l’Empordà amb suquet
agredolç i menta), calamars amb cansalada cruixent, verat marinat amb vinagreta
de rave japonès, fideus d’arròs amb sashimi de salmó, secret ibèric amb escuma
d’ostres... entre altres plats que van variant cada dues o tres setmanes. No us
faci por la barreja est-oest, tot el què vem provar, el dia que hi vaig anar,
ens va agradar molt. Per postres vem triar un excel.lent tiramisú, no ho vem
encertar tant amb el vi ecològic i sense filtrar, però el conjunt ens va deixar
a mi, i a les meves acompanyats, amb un molt bon gust de boca, mai millor dit.
Carrer França Xica, 20
08004 Barcelona
Tel. 936005858
2 comentaris:
La teatreferida pren nota!
Quina gana que tinc!
Publica un comentari a l'entrada