dilluns, 13 de juny del 2016

L'increïble article de Javier Marias

Aquest diumenge l’escriptor Javier Marías publica en el seu article setmanal del suplement del El Pais una ferotge i vidriòlica diatriba contra les forces de l’esquerra i especialment de Podemos i tots els seus líders i simpatitzants. Les desqualificacions i els insults que els adreça són realment increïbles.
Em costa d’entendre com es poden escriure tants despropòsits amb tan poques línies. Ni Cospedal, Rajoy, Sánchez Camacho i Albiol tots junts i inspirats podrien superar-lo.
Jo tenia l'escriptor per una persona elitista però molt més equilibrada. No m’extranya que amb intel·lectuals com aquest el PP pugui tornar a guanyar les eleccions.

Crec que és un article que  convé que es llegeixi per saber amb qui ens les hem. Aquí el teniu.



2 comentaris:

Juan González ha dit...

Esta en declive este hombre. En campaña electoral, cuando la objetividad brilla por su ausencia, publicar un artículo tan tendencioso no puede ser casual. Un estómago agradecido, uno más de los que ahora son legión en la proclamas diarias del "el País" contra Podemos.
Es una pena haber perdido al diario de referencia en la prensa española. Ahora, sus nuevos dueños han centrado su información en tres objetivos; defensa a ultranza de la agresiva política israelí contra los palestinos, atacar al chavismo y, finalmente, atacar a Podemos. Se han olvidado de informar con objetividad, ahora solo tratan de aleccionar, nos toman por tontos.
Estando las cosas así no es de extrañar que la gente busque la información en la redes sociales y no la prensa tradicional. Son más fiables y más diversas.

Josep M.Cortina ha dit...

Unes observacions molt encertades,