dimecres, 29 de juny del 2016

Manolo

Després de regirar molts discs antics a botigues de segona mà, vaig veure que de l’artista que més “singles” i lp’s trobava era en Manolo Escobar.  Llavors vaig pensar que tenia força material per treballar. Si hagués trobat un altre cantant, l’hagués fet.
Després vaig veure que a quasi totes les portades sortia la seva cara. Per aquest motiu vaig fer una sèrie en la que relacionava les cares de Manolo Escobar amb treballs d’artistes d’art contemporàni que treballaven el tema del retrat.
Per fer la sèrie,  primer vaig haver d’eliminar amb photoshop  els texts inscrits  a les caràtules, de forma que la imatge quedés el més neta possible i només aparegués el rostre d’en Manolo Escobar i el nom de l’artista amb el que l’associava.  La sèrie consta de 21 imatges i és de l’any 2009.
Clickeu sobre la foto per obrir la sèrie


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si cliques la foto no surt la sèrie
6Q

Josep M.Cortina ha dit...

Gràcies novament per l'avís. Esmenat.

Colomiki ha dit...

Quan he vist Manolo, he pensat en el Manolo de La Seca que fa 3 setmanes es va jubilar i li van fer una festa. Una estupendíssima persona que a més d'artista, pintor, estampador, escenògraf, etc... feia de taquiller. Allò que diuen : "un muchacho para todo".
Ara ja he llegit l'artice i he vist les fotos i les semblances, i ho trobo molt encertat. Bona idea.