dilluns, 26 de setembre del 2016

Coses que no entenc ( o sí ) XVII

. Que un Govern en funcions pugui intentar anomenar un ex ministre que va haver de dimitir com conseqüència de la seva vinculació als papers de Panamà, Director executiu del Banc Mundial.

. Que algú se li acudeixi la genial idea de destinar una zona de la platja de Barcelona, tan comprimida, perquè s’hi puguin  cagar i pixar els gossos que havíem tractat de controlar a la ciutat.

. Que, mentre els manifestants de la Diada varem mostrar una gran unanimitat, quan intervenen els partits comencen i no acaben les discrepàncies.

. Que no n’hi hagi prou amb una acte unitari per commemorar la Diada i que calgui organitzar actes alternatius a Sant Boi o al Born per marcar paquet i diferències.

. Que els vestits que es presenten a les desfilades dels gran dissenyadors de roba se’ls pugui posar algú en la vida quotidiana.

. Que l’antic president de la Comissió del UE, Barroso pugui tenir la poca vergonya de ser soci d’una consultora i sigui l’encarregat d’assessorar al Regne Unit en el seu procés de Brexit.

. Que la fiscalia pugui negociar amb Matas el pacte que li permeti no anar a la presó a canvi de confessar la seva culpabilitat.