divendres, 4 de novembre del 2016

Coses que no entenc ( o sí ) XX

. Que Javier Tebas, president de la Federació Espanyola de Futbol i  reconegut membre de Fuerza Nueva, intervingui en la polèmica  carregant contra els jugadors del Barça en lloc de deixar fer al Comitè de Competició, l’òrgan competent.

. Que la Generalitat sigui ”responsable” del Servei de Rodalies però que les vies i la resta d’infraestructures depengui  d´ADIF i els trens i el personal de RENFE.

. Que Ines Arrimadas pugui fer en poques hores dues declaracions tan desafortunades com aquestes: “Soy consciente de la gravedad porque la vivo, porque llevo escolta y porque sabemos lo que pasa en Cataluña" 27/10/2106. I l’endemà per matitzar a la primera va i diu: “No hay una guerra civil en las calles de Catalunya”

.Que per acabar-ho d’arreglar ara els trens s’aturin també perquè RENFE assigna el torn a un maquinista que estava de baixa.

. Que un jutge decideixi treure del MNAC, amb un enorme risc per a la seva conservació, les pintures murals de Sixena (Aragó) del segle XII que , cremades durant la guerra, varen ser extretes i restaurades el 1940 per l’historiador de l’art Josep Gudiol a,mb el pel consentiment de la comunitat religiosa. L’objectiu era salvar-les de l’abandonament i l’oblit, com ho havien estat també els murals romànics del Pirineu, i han sigut cuidades durant mes de seixanta anys al Museu barceloní.

. Que Susana Diaz tingui gairebé tant enginy com Rajoy i pugui dir en pocs dies frases tan profundes com “El PSOE es mucho PSOE”, “No somos ni de derechas ni de izquierdas” o  “No es el momento de proyectos personalistas”.


1 comentari:

Colomiki ha dit...

T'acompanyo en el sentiment perquè jo tampoc les entenc.