Els seus propietaris, Ana López de Lamadrid i
Gonzalo Galbete, que regenten també el restaurant Igueldo, han passat per diverses
cuines amb estrella Michelin: Niechel, Arzak, Rodero i Jean Luc Figueras. Ella la
sumeller i ell el xef, fan un excel.lent equip en aquesta nova aventura
iniciada ara fa un any. Al local li han posat el nom de
Santa Clara, l’illa que hi ha a Donostia, just 3 kms. mar endins davant de l’Igueldo,
que s’aixeca a l’extrem oest de la gran badia que presideix la ciutat.
Aquest és un dels restaurants que aprofita a
fons el forn Josper i això dóna un toc diferent, no només a carns i peixos,
sinó també a les seves patates braves o a la truita de bacallà, que més aviat
sembla un pastis al bany maria. El seu producte és de qualitat i serveixen
mitges racions d’alguns dels plats. Recomano especialment els tàrtars, ja sigui
el de salmó o el de vedella, també en tenen de tomàquet i algun altre de temporada.
Hi podeu esmorzar, fer l’aperitiu, dinar (el menú està entorn dels 25 euros),
berenar i sopar. Hi ha un racó-biblioteca amb un sofà per si voleu fer una
copa, i fins i tot hi podeu comprar el pa del forn Baluard que hi té una petita
botiga oberta de 8 a 19 hores. Ara que encara fa bo per gaudir de l’aire
lliure, aprofiteu-ho.
Santa Clara
Carrer Jiménez i Iglesias, 11-13
08034 Barcelona
1 comentari:
Amb tot el que expliques i amb el nom del restaurant, per mi serà de visita obligada!!
Publica un comentari a l'entrada