divendres, 20 de juliol del 2018

Tancat per vacances




Ha arribat el temps de les vacances i PROVA i  ERROR tancarà, com cada any, les seves pàgines fins a finals d’Agost.
Aquesta temporada ha sigut intensa i varem celebrar el Post número 2000 el passat més de Novembre. Ara ja hem superat els 2200 gràcies a tots els col·laboradors, sempre disposats a contribuir amb les seves generoses aportacions.

L’any vinent tindrem, espero, alguna nova incorporació que ens ajudarà a millorar encara la diversitat dels nostres posts.
Com sempre, l’única recança de l’editor és no aconseguir un augment del nombre de lectors i visites, segurament degut  a una insuficient tasca de difusió, perquè la veritat és que entre els nostres fidels tothom coincideix a fer-nos saber l’interès i la utilitat de la publicació i les informacions culturals i d’opinió que hi publiquem. Si algú pot contribuir indicant-nos nous lectors potencials o donar-nos alguna idea per la difusió de PROVA i ERROR li estarem molt agraïts.
Diumenge encara trobareu la darrera ària dels dilluns de la temporada.

I, com haureu vist, aquestes dues darreres setmanes hem recomanat moltes exposicions de gran interès que estaran obertes a l'estiu pels que es quedin uns dies a Barcelona. Aprofiteu per veure-les amb poca gent.

Bones vacances a tots, col·laboradors i lectors!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Merescudįssimes vacances per l'editor i tots els col.laboradors.
Moltes gràcies per aquest magnìfic curs. Fins a la tornada.
6Q

Núria ha dit...

Un bon descans i gaudiu de tot el que teniu a l'abast!!!!
Gracies per tota la feina feta!

Maria i Miquel ha dit...

Bones vacances a tots