La nostra col·laboradora, la Lluïsa Jover
acaba de publicar un llibre que es va presentar l’altre dia a la llibreria Laie
amb un gran èxit de públic.
Una doble pàgina del llibre
Es tracta d’una iniciativa ben singular que
convé explicar.
És un llibre sense títol i sense cap mena de
texts i el seu contingut són un seguit d’il·lustracions que constitueixen un
manual per a la preparació de diferents tipus de melmelades i confitures. D’on
ve tot això us preguntareu? Doncs de la iniciativa de la Georgina Regàs, una
dona forta com un roure, que promou una Fundació al Senegal que es dedica a la producció
i venda de melmelades.
Georgina Regàs elaborant confitures al
Senegal
Amb aquest transfons la Georgina i el químic
Pere Castells es varen plantejar un llibre que recollís les receptes que han
elaborat minuciosament. I, sobretot, que poguessin entendre fàcilment dones de
qualsevol ètnia, país o i formació només amb les imatges i sense que els calgui
saber llegir. I la Lluïsa, entusiasta com sempre, s’afegeix al projecte i és
l’autora material d’aquest magnífic i original manual gastronòmic gràfic.
Hi participen també desinteressadament, amb
algunes de les il·lustracions, reconeguts artistes plàstics com Perico Pastor,
Roser Capdevila, Xavi Massaneda, Mariona Omedes, Paco Mir i Lluis Pascual.
El llibre es ven a un preu de 20 euros a la
Llibreria LAIE que també es solidaritza amb el projecte renunciant al seu marge
comercial. També es podrà trobar a d’altres llibreries: ABACUS,TOMARIS, JAIMES
i BLANQUERNA a Madrid. Tots els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament
a les “Cooperatives des femmes africanes”. Si teniu oportunitat passeu per la
llibreria i compreu un exemplar d’aquest magnífic llibre que també us ajudarà a
preparar uns bones confitures aquest Nadal. No us en penedireu!
D’aquí pocs dies arribarà un carregament de
confitures - més de 9000 pots - des del Senegal que els llaminers que ho
desitgin podran adquirír a la LAIE.
1 comentari:
Un llibre que pot ser un molt bon regal per aquestes festes.
Publica un comentari a l'entrada