dimecres, 28 d’abril del 2021

Coses que no entenc (o sí) LXII

 


. Que un jutjat de Madrid dictamini que la FIFA o la UEFA no poden sancionar jugadors o clubs espanyols en matèria de competicions internacionals.

. Que un personatge com Florentino pugui ser capaç de crear un embolic que es desmunta en unes hores com un “bolado”.

. Que els grans clubs de futbol manifestin que necessiten més recursos quan els dilapiden des de fa anys en incomprensibles fitxatges milionaris, sous inversemblants, comissions a intermediaris i altres despeses sumptuàries.

. Que els promotors de la Superlliga hagin acabat blanquejant i fent bons els corruptes gestors de la FIFA i l’UEFA.

. Que un únic partit pugui bloquejar indefinidament la renovació de l’aparell judicial espanyol  i que l’UE no faci més que bloquejar els intents desesperats per evitat aquest increïble abús.

. Que les crisi bancàries no comportin l’acomiadament d’alguns directius que com les oficines també deuen sobrar i sobretot que no es revisin els sous milionaris que s’assemblen bastant als d’alguns jugadors de futbol.

. Que algú es sorprengui que  l’Esperanza Aguirre i el seu marit hagin delinquit en la venda d’un quadre de Goya, que ells mateixos varen fer taxar al Museu del Prado.

. Que la despesa militar a Espanya hagi augmentat el 9,4 % el 2020, l’any de la pandèmia.

. Que es parli tant i es dediquin tants recursos a l’exploració de Mart en lloc de gastar-los en tantes necessitats com tenim a la terra.

. Que el CGPJ també hagi de recorrer al Tribunal Constitucional, que ja no deu saber 

. Que els negociadors de JxCat i ERC només aconsgueixin "conjurar-se", suposo que cadsa cop amb més intensitat, cesprés d'inacabables negociacions.

. Que el JUSAPOL, organitació d'inequívoca orientació política, pugui forçar el TSJC a dictar una resolució sobre com s'ha d'organitzar la vacunació dels cossos de seguretat.

. Que ara tothom envii cartes amb bales per acabar d'embolicar i confondre la tramesa inicial.