divendres, 30 de juliol del 2021

Tanquem per vacances

Com cada any, en arribar a finals de juliol, tancarem per fer unes bones vacances que em sembla que ens tenim ben merescudes. El Blog ha salvat força bé aquest llarg i difícil període de pandèmia que, malauradament, encara no ha acabat. Cadascú des del seu particular confinament, uns escrivint i els altres llegint, hem mantingut viu PROVA I ERROR.

Al llarg de la temporada devem haver publicat al voltant d’uns 230 posts i a més de les col·laboracions habituals hem comptat amb una extensa Secció dedicada a la història del jazz que ha tingut molt bona acollida. La propers temporada tenim previstes alguns altres novetats en el terreny musical que ja anunciarem oportunament.

Però vull anunciar que aquest proper més d’octubre, si tot ho permet, publicarem el Post número 3000 ! Si, si, jo llegiu bé, 3.000. Està aviat dit! Al llarg de més de dotze anys cada setmana, sense faltar-ne ni una, el Blog s’ha mantingut actiu  i cada dilluns al matí s’ha pogut escoltar una ària d’òpera, Volem celebrar el que per tots les que fem el Blog és, en certa manera, una petita efemèride. I quan comenci la temporada anunciarem algunes de les idees que se’ns ha ocorregut posar en marxa.

El diumenge publicarem el darrer post dedicat a l’ària de la temporada. Fins al setembre. 

1 comentari:

Carme Bohera ha dit...

Moltes felicitats Josep Ma i al teu equip! El blog és un excel•lent referent cultural
Un plaer, gràcies!