En el meu post de juny us parlava del restaurant que hi ha als Lluïsos de Gràcia, llavors us comentava que els nous restauradors ho feien molt bé i que en documentar-me una mica, vaig descobrir que els antics també havien deixat el llistó molt alt, i que havien obert un restaurant molt a prop, al carrer Vilafranca cantonada Martí, amb el nom de “La Martina”. Doncs abans de marxar de vacances vaig tenir ocasió de provar les seves famoses croquetes de rostit, i el cert és que a la seva carta hi ha molt més, i més espectacular. Apunteu: formatge al forn amb albergínia, poma i sobrassada; ensaladilla amb presa ral i poma àcida; terrina de paté amb vinagreta de pebrot vermell i mango; cansalada rostida amb vieira, mongeta i espàrrecs; tatin de ceba escalivada amb foie i ratafia; tallarines de sèpia amb botifarra negra i crema de pèsols; carbassons farcits de rissoto d’ordi i salsa de ceps; arròs de pop amb safrà i romaní. Cal que continuï? o ja teniu la boca amarada d’aigua?
Fan una selecció
de 7 o 8 vins blancs i 7 o 8 de negres que apunten a una pissarra perquè la van
renovant, el Montsant que hi havia quan jo hi vaig anar, que també serveixen a
copes, estava a l’alçada del sopar.
A banda ofereixen un menú degustació de 25€ més la beguda, amb una selecció de set plats i un parell de postres. No es pot demanar més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada