divendres, 29 d’octubre del 2021

Coses que no entenc LXVI (o sí)

. Que el Tribunal Constitucional, constituït per juristes sense la més mínima formació mèdica, pugui impunement jutjar il·legal, segons reclama la demanda de VOX,  els Estats d’alarma declarats pel Govern en la seva lluita contar la pandèmia.

. Que jutges i inspectors del Banc d’Espanya cobrin en negre als opositors a les seves institucions com a preparadors de les oposicions.

. Que encara no hagi vist cap explicació convincent del mètode de càlcul marginal del preu de l’energia pel qual aquest es fixa per totes les diferents fonts de producció  al preu de la més cara.

. Que després de tant embolic per la renovació del TC encara els vocals dels partits de la dreta segueixin tenint majoria.

. Que el desè aniversari del final de la lluita armada d’ETA, que hauria de ser motiu de satisfacció, es pugui utilitzar de forma tan espúria com a arma llancívola contra el Govern.

. Que un ex president del Govern socialista pugui fer una defensa tan barroera del corrupte Rei emèrit mantenint el “sagrat” principi de la presumpció d’innocència.

. Que després de lamentar la paralització de l’economia deguda a la pandèmia ara resulti que quan les coses milloren sanitàriament i l’economia es pot recuperar entrem en una nova crisi de manca de productes i inflació.

. Que sota les constants e indiscriminades amenaces de recórrer al TC qualsevol llei o mesura del Govern l’oposició aconsegueixi impedir la normal acció legislativa.


1 comentari:

Eduardo ha dit...

últimamente
aciertas al 100%