divendres, 12 de novembre del 2021

PROVA I ERROR: Els 3.000

PROVA I ERROR va néixer la tardor del 2008, després de la meva jubilació; ara farà ja doncs tretze anys i aquests dies celebrem que des de llavors hi hem publicat 3.000 posts, que aviat està dit!

A l’inici, el Blog va ser un instrument per comunicar-me amb amics i coneguts i mantenir-me actiu després d’abandonar les ocupacions  professionals.

Vaig aprendre a treballar en un mitjà de comunicació digital i poc a poc vaig anar enredant familiars i alguns amics perquè col·laboressin a enriquir els continguts del Blog. Primer la Clara i en Pau i poc a poc gràcies a un reguitzell de col·laboradors vàrem anar creant diverses seccions: reportatges fotogràfics, gastronomia, crítica literària i de cinema, poesia, dibuix, opinió, música i dansa etc, etc.

Potser el més persistent és el de l’Ària dels dilluns on cada setmana, sense faltar-ne ni una, hem penjat una ària o peça d’òpera, cant o dansa.

Actualment som una dotzena de col·laboradors, més o menys actius, i entre tots hem fet una Blog generalista de divulgació cultural.

Com sabeu els que llegiu el Blog, cada diumenge al vespre enviem una Neswsletter, una nota segons la moderna terminologia anglosaxona, en la que informem de les novetats publicades al llarg de la setmana.

Avui ens llegeixen de l’ordre d’uns tres cents lectors setmanals, que tenint en compte que no tothom entra al Blog cada setmana ens fa estimar que segueixen el Blog al voltant d’unes quatre centes persones. Com a tothom que elabora un producte cultural ens agradaria augmentar una mica la difusió i la participació dels lectors. Per això aquests tenen la possibilitat de fer Comentaris als posts i també la Secció El Post del Lector on poden escriure el text  que desitgin. D’altra banda, si teniu amics o coneguts a qui penseu poden interessar els nostres continguts els podeu invitar a seguir-nos a l’adreça de PROVA I ERROR   http://josepmcp.blogspot.com/
I també, si ens faciliteu la seva adreça de correu, els podem subscriure a la Newsletter.

Amb motiu d’aquests 3.000 posts proposem als nostres lectors que si els ve de gust ens escriguin un breu text comentant les seves impressions del Blog, què creuen que podríem millorar o què hi troben a faltar. Per fer-nos arribar els vostres comentaris podeu fer-ho enviant un correu a l’adreça del blog:  elblogprovaierror@gmail.com

Aquells que ho feu indiqueu la vostra adreça de correu postal perquè rebreu un exemplar del divertit Menu gastrocutural que han preparat la nostra il·lustradora i la crítica gastronòmica i que podeu veure en format digital en aquestes pàgines.

Aquest dies anireu trobant algunes de les sorpreses que hem anat preparant per la celebració. Estigueu atents i moltes gràcies per ser uns fidels lectors.

Clickeu a sobre per veure el Menu complet


3 comentaris:

victoria campillo ha dit...

He enviat un missatge i me l'ha retornat.
De totes formes: Felicitats!
Victòria

6Q ha dit...

Moltes gràcies a l'editor i a tot l'equip pel nivell, interès, regularitat i progrés dels 3000 posts. Enhorabona i moltes gràcies. Ep, no pareu...
6Q.

Maria i Miquel ha dit...

Gracies per la gran feinada de tots i que noltros ho poguem gaudir cada setmana