Fins ara no he parlat de gaire locals del Poblenou i el cert és que als antics locals “de tota la vida” se n’hi van afegint de nous i de qualitat, és el cas del bistrot francès Belleville. L’Aline i en Gérald, una parella de parisencs acostumats a passejar pel barri homònim del seu restaurant, han apostat per una proposta ecològica i de proximitat.
Ofereixen un bon menú de migdia i una carta a preus assequibles amb alguns dels
plats clàssics francesos adaptats pel cuiner però amb la tècnica del seu país
d’origen: magret d’ànec de l’Empordà amb codonyat i gelat de moniato, rillettes
de sardines, onglet de vedella de l’Alt Urgell, foie fresc amb
llenties i sípia o un paté amb prunes. Disposen d’una àmplia oferta de
vins ecològics, i entre les postres destaca el seu pastís de formatge i una tatin
de llibre.
L’únic que em va decebre va ser el pa amb tomàquet, que era d’aquell que
més que sucat, està banyat en el tomàquet, però vaja ho podeu arreglar demanant
pa sense sucar, que és del forn Baluard, molt apreciat al barri.
I per acabar mencionaré l’amplitud del local, que ara mateix, “COVID mediante” que dirien en castellà, és una bona excusa per portar-hi amics i familiars prudents: sostres molt alts (és un edifici industrial) i taules adequadament separades. Tot, al costat mateix de la rambla del Poblenou, i amb una agradable terrassa. Bon appétit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada