dijous, 26 de maig del 2022

Coses que no entenc (o sí) LXXIV



. Que la futura candidata per VOX a la Presidència d’Andalusia Macarena Olona s’acomiadi de la seva plaça de diputada  al parlament amb un discurs en el que, para frasejant les  paraules que en el seu dia va pronunciar José Antonio Primo de Rivera, va dir : "Ya hemos alzado la bandera, ahora toca defenderla con alegría desde Andalucía. Por Andalucía y por España. Viva España!".

. Que el vicepresident de VOX a la Junta de Castilla Leon es permetés dir-li a una procuradora del PSOE que pateix una discapacitat que li parlaria “com si fos una persona com les altres”.

. Que cap els màxims dirigents del PP preguntats sobre el tema hagi criticat aquestes paraules al·legant que no coneixien les declaracions.

. Que els partits catalans es passin dies i dies tractant de negociar Decrets Llei i Lleis per tal de protegir el model lingüístic català amenaçat per la resolució del TSJC quan, aprovin el que aprovin, serà impugnat davant del tribunals i altres instàncies jurídiques per Vox, Ciutadans i el PP i no es podrà aplicar.

. Que aquest retard en l'acord entre els partits favorables a la immersió linguística faci que el recurs de VOX, PP i Ciutadans al Consell de Garanties Estatutàries impedeixi la seva aprovació a temps i pugui fer possibles les sancions que decideixi imposar el TSJC

. Que el Suprem, degut a canvis de jutges, ara pugui reconsiderar després d’un any la legalitat de l’indult als polítics catalans que tornen a estar amenaçats amb la presó.

. Que la inefable Margarita Robles s’apressi a declarar que "Les decisions que prenen els jutges s'han de respectar sempre, tant si es comparteixen com si no"

. Que una jutgessa tingui la capacitat d’impedir l’indult del Govern a una dona condemnada a 9 mesos de presó per evitar que el seu marit - declarat culpable d’abusar de la seva filla i condemnat a 21 mesos per aquesta raó - segueixi veient a la seva filla, que ha declarat repetidament que no el vol veure.

. Que la industria armamentista i el Partit republicà dels EEUU puguin mantenir la legislació que fa possible que nois de 18 anys puguin comprar impunement un rifle de repetició i matar d’un cop una vintena de nens de menys de 10 anys.

. Que seguim escoltat àudios de les converses de Villarejo amb la Cospedal que posen al descobert la corrupció i les il·legalitats que ha comès aquesta dona i ella segueixi en llibertat.

. Que el Rei emèrit es passegi per la seva Espanya sense cap mena de vergonya i que encara hi hagi gent que el vagi a aplaudir.

. Que per segona vegdacen en poc temps el PSOE aprovi lleis al Parlament amb el recolzament per abstenció del PP i amb el vot en contra de ERC i  l'abstenció de Podemos.

. Que l'espectacle que estem donant tots plegats amb el tema del JJOO d'hivern hagi passat de ser una comèdia a un vodevil de tercera.

. Que es pugui ser tan pretenciós com l'Albert Serra i declarar que "Qualsevol de les pelis dolentes de Cannes és més original que la totalitat del cine espanyol" Suposo que incloses les seves...