divendres, 6 de maig del 2022

Coses que no entenc (o sí) LXXIII

 


. Que gairebé cada setmana el Parlament de Catalunya ens sorprengui amb la notícia d’alguna irregularitat comesa pels seus empleats i dirigents.

. Que el CNI demani a un jutge i aquest concedeixi l’autorització per espiar un vicepresident del Govern, cosa que només es pot fer en cas de sospita de terrorisme.

. Que la Ministra de l’exercit i el President del Govern puguin dir que no estaven informats i no en sabien resen sabien res.

. Que algú pretengui que la candidatura pels JJOO d’Hivern té alguna possibilitat després del monumental i esperpèntic espectacle que estan donant les diferents administracions en la seva preparació.

. Que els agents dels Mossos d’esquadra que varen abatre els terroristes de l’atemptat de les Rambles hagin d’acabar demandant judicialment a la Generalitat sense que s’hagi pogut arribar a un acord negociat de les seves demandes.

. Que continuïn sense aturador les renuncies de líders polítics més abrandats del procés -  Cuixart, Sànchez, Puigdemont i ara Artadi.

. Que contínuament haguem de suportar  la celebració de judicis d’actes o fets ocorreguts fa cinc, vuit, deu  o mes anys abans.

. Que després de la pandèmia mantinguem plenament el model turístic anterior i que ja no puguem passejar amb tranquil·litat pel centre de la ciutat.

. Que abans els escriptors amb les seves obrees podien guanyar la fama i que ara siguin els famosos televisius ela que puguin esdevenir escriptors.

. Que els grans vencedors de la guerra, abans que acabi, siguin un cop més els fabricants d'armes.