diumenge, 1 de maig del 2022

L' Ària dels dilluns

El dimecres vaig tenir la sort d’anar al teatre de la Faràndula convidat a veure la representació de Rigoletto en la temporada d’òpera de la Fundació Òpera de Sabadell.

Haig de dir que jo soc un verdià convençut i que Rigoletto és una de les òperes que més m’agrada del compositor de Busseto. Per a mi és una prova més del mestratge musical de Verdi. La seva música descriu sempre a la perfecció les escenes i els passatges dels llibrets i els seus cors són un dels complements de les meravelloses àries i duets.

I aquesta vegada la producció que vàrem poder veure va ser molt encertada. L’escenografia senzilla i sense estridències  però eficaç,  amb vestuari molt encertat però sobretot cal destacar la gran qualitat del repartiment. Començant pel baríton Luis Cansino en el paper de Rigoletto, que va cantar molt bé i seguit pel tenor Antoni Lliteres, el Duc de Mantua, i també la soprano Eloisa Veldez que va estar molt bé com a Gilda. Tota la resta de personatges van estar a l’alçada. En resum una representació que va agradar molt al públic que va aplaudir d’allò més.

Nosaltres escoltarem el duet "É il sol dell'anima" interpretat per la parella més guapa del circuit l'Aida Garifullina i en Juan Diego Flórez. Una veritable delícia