divendres, 3 de juny del 2022

En Jaume Plensa a Ceret


En Climent Vilella és un antic company de la Caixa que té un canal de You tube on penja vídeos sobre exposicions d’art, sobretot contemporani, del que és un gran coneixedor. Els filma i edita ell mateix incorporant-hi una musica molt encertada. Fa poc l’he enredat perquè pengem també a PROVA i ERROR algunes de les seves filmacions. I aquí teniu unes breus ratlles amb les ell mateix es presenta.

“En el món de l’art també hi ha tafaners. Jo en soc un. M’hi han ajudat els sis anys que vaig estar a la Col·lecció Testimoni de la Caixa i els dotze en que vaig escriure mensualment la pàgina d’art del Butlletí de l’Associació de Personal de la Caixa.

Ara, des de fa sis o set anys, a més de visitar exposicions i museus, em dedico, si m’ho permeten, a filmar-ho sense cap intenció inconfessable ni interès crematístic, només pel pur plaer de tenir imatges d’aquells esdeveniments, m’hagin agradat més o menys, però que en el seu dia van remoure la meva tafaneria”.

Començarem amb una de les més interessants exposicions dels darrers mesos.

En Jaume Plensa a Ceret

El Museu d'Art Contemporani de Ceret ha presentat, del 5 de març al 6 de juny de 2022, "Chaque visage est un lieu", escultures i dibuixos de Jaume Plensa (Barcelona, 1955)



2 comentaris:

Montse Freixenet ha dit...

És preciós!
Estaré a l'aguait del canal de youtube de Climent Vilella!

Imma ha dit...

Inspira intimitat, presencia, silenci, la importancia del cap com feien els romans.