dimarts, 26 de juliol del 2022

El Jardí del Vellard


No podia marxar de vacances sense recomanar-vos un restaurant de la zona del Maresme, el meu lloc habitual de platja de proximitat, i és clar, després i fins i tot abans d’un bon bany, res com un bon dinar.

 El jardí del Vellard està situat a Sant Vicent de Montalt, just a la línia fronterera amb el municipi d’Arenys per la banda de muntanya, des del jardí no veureu el mar, però gaudireu de l’ombra d’una morera gegant. El menjador de l’interior de la casa, decorat amb un estil, que ells mateixos anomenen “retro-avantguardista”, us acollirà els dies d’hivern que faci massa fred a fora.

 La seva és una cuina tradicional, ben elaborada amb una excel·lent relació qualitat preu. Disposen d’un menú de migdies en laborables i festius (de 20 i 28 €) i una carta de tapes, racions i entrepans de pa de brioix per les nits. Els arrossos, que els serveixen també en paelles individuals, són molt gustosos, especialment el d’espàrrecs de marge i cansalada confitada, una cansalada que es desfà a la boca; l’arròs a la llauna amb gambes és espectacular, igual que els seus plats amb pèsols del Maresme, quan n’és temporada. Per les postres, sempre demano la pasta de full calenta amb crema i iogurt cruixent, totes estan incloses en el menú, algunes amb un petit sobre cost. La majoria de vins de la carta es mouen entre els 12 i 20 euros. Podeu fer un brindis final per un bon estiu amb algun dels seus combinats que ofereixen sota el títol de Txin-txin (espero que no ho diguin a cap japonès).

 Que tingueu unes bones vacances, brindo per tots i totes nosaltres, campay!!! (per si hi ha algun japonès ;-).

Carrer Riera de Torrentbó, 1,
08394 Sant Vicenç de Montalt, Barcelona
+34 937910003
https://www.eljardidelvellard.com/

1 comentari:

Unknown ha dit...

Et felicito pel teu artice, Angel Andres. Penso exactament el mateix.
També felicito a l`editor per haver triat una interpretació tan excel.lent com la d`Andrea Motis i el conjunt de Joan Chamorro, a "Summertime". Veig que el jazz comenca a obrir-se pas al blog.
Ah, i aniré a veure "Argentina 1985"

Josep Molins