dijous, 14 de juliol del 2022

Intimidad


"Intimidad"
és una nova sèrie de Netflix que està tenint força èxit. És curta - vuit capitols - com a mi m'agradan.

Està rodada tota ella al pais vasc i tracta de la problemàtica que genera la difussió de vídeos de contingut sexual i l'impacte que tenen sobre les vides personals i professionals de vàries dones. Una d'elles una tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Bilbao i futura candidata a les properes eleccions munincipals. Una altra una treballadora d'una aceria del Pais Basc. I la tercera la filla de l'alcadesa, estudiant de batxillerat en un institut. El cor de la sèrie és la necessitat i alhora les dificultats que suposa denunciar i fer públics aquests atacs a la intimitat de les persones, un fenòmen cada dia més frequent amb l'abús que es fa de les noves tecnologies. 

El tema està tractat de forma molt seriosa, amb rigor i sense cap mena de morbosistat. El guió i la filmació molt correctes i les interpetacions estupendes. En fí, una sèrie per recomanar com també ho ha fet en Miquel Moreno, fidel lector del Blog.


2 comentaris:

Hermínia ha dit...

Jo també us la recomano. Ara estic veient Mentiras, rodada a Mallorca, el tema no és el mateix però hi té relació. Sense ser el tema central, trobo curiós que darrarerament sembla ser que totes les dones policies han sortit de l'armari ;-)

Angel ha dit...

Totalment d acord amb els vostres comentaris. Serie curta, interesant, desenvolupada amb profunditat, tema d'actualitat i comples, interpretacions convincents.