dimecres, 18 de gener del 2023

Lanto Restaurant


Vaig acabar l’any 2022 recomanant un restaurant amb un excel.lent menú de migdia a un preu increïblement ajustat. Ara començaré el 2023 pujant l’aposta: aquí hi trobareu un excel.lent menú de migdia, de nit i de festius a un preu també molt competitiu.

Si el primer restaurant es trobava lluny del centre de la ciutat (la zona del 22@) aquest també, al barri del Clot. Però si aquell disposava d’un local molt gran i modern, aquí ens trobem amb un parell de menjadors molt petits i amb una estètica discreta. 

EL LANTO és un restaurant familiar, el xef Ricardo García Sunet, un barceloní que ha voltat per mig món, n’és el propietari i la seva dona Rika Nakahori, d’origen japonès, està a la sala. El menú canvia diàriament, al migdia us ofereixen tres entrants que escull per vosaltres el cuiner, mentre que el segon plat l’escolliu vosaltres. Tot plegat per 17,50 euros. A la nit, el menú consta de sis plats tipus degustació per 39 euros. Els caps de setmana i festius, quatre entrants més segon a escollir per 30 euros. El preu sempre inclou tota la resta, pa d’elaboració pròpia, amb mantega, els postres i la beguda.

La cuina és minimalista, i els productes de primera qualitat, ben escollits per poder oferir un preu mòdic però una elaboració d’alta cuina. Un dels seus secrets és el “Kamado” una mena de forn japonès, de ceràmica, en forma d’ou, que dona uns acabats especials als plats. Ho heu de provar, no us en penedireu.

c/València, 646, 08026 Barcelona
Tel 658.941.131
lantorestaurant@gmail.com
https://lantorestaurant.wordpress.com


1 comentari:

josep molins ha dit...

Enhorabona a Lluis Boada per el seu magnífic article sobre Gina Llollobrigida, que comparteixo totalment. Jo que segur que sóc més gran que ell vaig poguer gaudir de tot el que esmenta, amb les limitacons pròpies del franquisme que com tots sabem censurava i tallava algunes escenes de les pelìcules classificades de "greument perilloses "
Josep Molins.