dimecres, 19 de juliol del 2023

Can Miqueló nou.

Aquest juliol fa tanta calor que ve de gust arribar a la platja havent dinat i tenint per endavant les temperatures de cara avall. Així que per fer temps al matí vaig organitzar un tomb per la serralada litoral, on s'amaguen vestigis prehistòrics i tot. No gaire lluny de la Roca d'en Toni, per una banda i la Roca foradada de Vallromanes per l'altra, hi vaig trobar, gairebé per casualitat "Can Miqueló nou".

Davant del restaurant hi ha una gran explanada on podreu dinar a sota les moreres. La seva especialitat és la brasa, així que no dubteu a demanar els musclos a la brasa i per descomptat carn: de vedella (no deixeu de provar l'espectacular tall que es pela de vaca gallega, el que en castellà en diuen vacío i en francès vavet), també xai, conill, o botifarres... tot de gran qualitat. De postres no oblideu la temptació de xocolata.

El camí no és fàcil, assegureu-vos abans de per on cal arribar-hi, perquè hi ha un tros de pista, però tant pel servei com per la cura en que treballen i els seus preus ajustats, val la pena deixar-s'hi caure.

Que tingueu un bon estiu!

Can Miqueló Nou, s/n,
08339 Vilassar de Dalt (Barcelona)
678783236
Dissabtes, Diumenges i festius
de 12:00 a 17:00