divendres, 14 de juliol del 2023

Coses que no entenc LXXVIII


. Que el Barça hagi d’estar pagant al pobre Messi fins el 2025 el diferiment salarial negociat al seu dia per reduir la massa salarial del Club al que ell tan estima.

. Que la inefable Maria Guardiola, presidenta de la Comunitat d’Extremadura tingui la barra de dir que no ha mentit sinó que simplement ha canviat d’opinió.

. Que el Barça informi que, sobrat com està el Club de recursos, acaba de fitxar Vitor Roque un jugador brasiler prometedor per 30 milions d’euros mes 31 en incentius que no se sap encar quan es podrà incorporar.

. Que el Govern hagi aprovat que les víctimes de la talidomida que encara sobrevisquin cobrin ara, seixanta anys després dels fets, les indemnitzacions pels danys que varen patir.

. Que l’ANC convoqui als seus membres perquè decideixin sobre la possibilitat d’abstenir-se o votar nul en les properes eleccions legislatives i només voti el 10% dels 40.000 membres que tenien dret a vot i d’aquells el 59,7% votin en contra de la proposta de la direcció.

. Que entre el TGUE, el TS Espanyol, el TJUE, el Parlament Europeu i tots els equips jurídics que intervenen hagin sigut capaços, en aquests quatre anys que dura l’assumpte, de crear un embolic de tal natura que resulti absolutament incomprensible.

. Que en el debat electoral el candidat Feijóo hagi pogut dir tantes mentides, falsedats i insults i fer-ho amb tanta naturalitat, cinisme i savoir faire, com si fos el que fa habitualment.

. Que un polític bregat i solvent com Sánchez hagi caigut en el parany, perdut els papers i sigut incapaç de rebatre amb eficàcia el seu rival.

. Que després de la constitució  de Governs, Parlaments i Ajuntaments del PP amb participació de Vox i de les primeres mesures aberrants que han pres, segons els sondetjos augmentin sensiblement les expectatives del PP.

. Que un percentage tan gran de la població espanyola, sobretot la pertanyent a les classes treballadores i populars,  pugi recolzar uns partits com el PP i VOX, tant allunyats en els seus principis i polítiques dels seus profonds interessos econòmics i socials.


2 comentaris:

josep molins ha dit...

Estic totament d´acord. Te´n afegeixo alguns més.

-Que Messi amb els diners i els ingressos extrafutbolístics de que disposa, no sigui capaç d´ajudar al club dels seus amors jugant una temporada gratis i a sobre se li vulgui fer un homenatge.

-Que Pedro Sánchez es prepari tan malament el debat amb en Feijoo que no sigui capaç ni de defensar la gestió económica del seu govern que ha estat bastant acceptable donades les circumstàncies.

-Que els partits independenitstes catalans estiguin tan desunits i siguin tan incompetents que malgrat els vots que reben no siguin capaços de retenir ni l`Alcaldia ni la Diputació de Barcelona.

-Que Pedro Sanchez accepti la plurinacionalitat de l´Estat però no sigui capaç de defensar amb la cara ben alta i sense vergonya els pactes amb els partits independentistes,

-Que no es doni compte que donar via lliure a lleis que la majoria de la societat española ni enten ni reclama, com la llei transgenere per donar satisfacció a les seves ministres podemites, li fa perdre vots conservadors.

-Que la Sra.Sumar, tan llesta ella i tan ben valorada a ales enquestes, no es doni compte que en aquests moments trencar la unitat de les esquerres, per afany de poder personal, es donar ales al triomf de la dreta retrògrada que tenim a España.

-Que els exconvergents, en virtud del maremagnum que han organitzat el succesors d´en Pujol no sapiguem a qui votar
.
-Que la Generalitat tingui dubtes per recolzar la celebració a Catalunya d`un dels esdeveniments esportius més iumportants del mom, la Copa Ryder , per a allò de que el golf es un esport elitista. Així vam perdre, entre altres, l´Hermitage, avui a Màlaga i el Four Seasons,a Madrid




Josep M.Cortina ha dit...

Josep, potser ens hem de consolar pensar que l'edat redueix la nostra capacitat de comprensió però la veritat és que tots plegats ens ho posen difícil...