Arnau Barba és el "creador" de cinc bars de barri a les Corts, a Sant Andreu, a la Sagrera i, més recentment a Badalona i al carrer Marina de Barcelona.
El primer el va obrir a mitjans del 2016 i els darrers a finals de l'any passat a Badalona i a mitjans d'enguany al Poble.
He de dir que només conec el de les Corts, on hi he anat més d'una vegada, i sempre té la terrassa desbordada. A l'interior unes quantes taules més, on he estat de sort i he pogut seure.
A la carta hi trobareu platets de cuina de cassola i un munt de productes de xarcuteria de qualitat, provinents d'Extremadura i d'Osona. No hi falten tampoc unes excel.lents truites de patata i ceba, o de sobrassada i formatge de cabrales, entre altres incorporacions que fan segons el dia. No deixeu de provar la torrada de botifarra del Perol de Cal Rovira, la de sardina fumada amb confitura de pebrot escalivat o la burrata de Puglia amb picada de tomàquet de Barbastre. Per postres un pastís de formatge blau o de xocolata negra, que es fonen a la boca. Hi podeu anar a fer el vermut o un àpat complet. Bons vins i bones cerveses artesanes completen l'oferta.
Olesa, 7 Barcelona
Gelabert, 14 Barcelona
Gran de Sant Andreu, 180 Barcelona
Marina, 81 Barcelona
Francesc Macià, 41 Badalona
Instagram @collonutbcn
1 comentari:
Un bon lloc per fer unes tapes
Publica un comentari a l'entrada