Aquest és el nom original de La Casa Buenavista, fundada el 1918 en un dels carrers més concorreguts a l'època, perquè enllaçava el centre de la ciutat amb el Paral·lel. La seva fama era comparable a la que tenia el 7 Portes, a l'altra banda de les antigues muralles que havien encerclat la Barcelona fins a mitjans del segle XIX.
Durant 50 anys va oferir el millor de cada moment, cuina catalana, cuina d'influència francesa, fins i tot asiàtica..., seguint les modes.
Des de finals dels anys setanta el restaurant va estar tancat i llogat per altres usos, fins que, el 2022, la família propietària des dels seus inicis, els Moraví, van decidir reobrir-lo conjuntament amb un petit hotel dels que actualment anomenem "boutique" (ja en som ja de pocapenes).
L'oferta actual és un restaurant d'aires modernistes molt agradable i cèntric, amb una carta assessorada pel xef Marc Roca. Hi trobem cuina de tradició catalana ben treballada, que s'ofereix en forma de racions, tapes, plats de cullera i brasa. Jo també hi vaig menjar d'entrada unes ostres de Normandia, de les més bones que he tastat.
Tenen una carta
per dinar i sopar, i una altra d'entre hores (de 4 de la tarda a 8 del vespre);
dos menús degustació de 38 i 65 euros, sense begudes, més quatre menús per a grups
d'entre 10 a 24 persones, perquè disposen de sales privades a l'edifici de
l'hotel, preparades tant per àpats familiars com d'empresa. Ja ho sabeu, per si
voleu fer una celebració de les de traca i mocador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada