Amb l’inici de curs, també comença la temporada teatral, i com sabeu la Sala Beckett és una de les meves preferides. Com que el seu restaurant ja el tinc molt vist, he estat explorant noves opcions, que ja us he anat comentant. Avui toca el restaurant L’Artesana, un restaurant que pren el nom de la desapareguda cooperativa fundada el 1876.
Els dos xefs i
propietaris que s’encarreguen de la cuina han treballat a restaurants de
prestigi, en Pau Pons al Gresca, l’Héctor Barbero al Monvínic, al Mas Pau...,
pel que la qualitat dels plats està més que assegurada. Els acompanya una
tercera sòcia experta en vins naturals, la Romina Reyes.
La seva opció ha estat
oferir una proposta senzilla però saborosa de plats tradicionals de la cuina
catalana i d’altres de cuiners de prestigi, com el rösti amb rovell i brandada
d’en Pierre Koffmann. Podeu trobar un menú de migdia que quasi sembla un menú
degustació i una carta a preus molt ajustats (entorn dels 25€ sense vi).
Disposen d’una terrassa
i un menjador adjunt per grups.
PD. He sabut que l’any
passat van obrir una Artesana a Santa Eulàlia, a tocar de la Ciutat de la
Justícia, on hi treballen en Pau i la seva parella, la María Carmen Giménez,
perquè allí hi viuen i buscaven no allunyar-se de l’escola dels fills, mentre
que l’Héctor i la Romina continuen al Poblenou, tot i que la carta i els
proveïdors són conjunts.
Aprestadora, 9
08902 L’Hospitalet de Llobregat
Tel. 934.525.582
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada