dimecres, 16 de novembre del 2016

Coses que no entenc (o sí) XXI

. Que el Suprem tiri enrere la llei del PP que subvencionava, a càrrec de les elèctriques, un 25% de les factures de persones en dependència i obligui ara l’Estat a compensar a les Cies. amb 150 milions d’euros corresponents al període 2010-2014.

. Que una persona tan preparada, experimentada i intel·ligent com Josep Borrell caigui també en l’engany d’una societat d’inversió per internet que li ha estafat la mòdica quantitat de 150.000 euros.

. Que l’ex Ministre Fernández Diaz pugi ser designat President la Comissió d’Exteriors del Congrés ( amb l'abstenció dels vots de PSOE!) quan no parla francès ni anglès fluidament i està sota investigació per la seves converses amb el Dtor. de la Oficina Antifrau de Catalunya

. Que la nova Ministra de l’Exèrcit hagi jurat el càrrec amb aquestes paraules, pròpies del anys quaranta: "Hoy asumo esta responsabilidad con humildad y orgullo. Nuestras Fuerzas Armadas son digna bandera de lo mejor de España y de todos y cada uno de los españoles. Y a ese honor y ese estandarte, con la ayuda de Dios, me debo a partir de hoy".

Que hagi de ser fins i tot el Dtor del Museo del Prado qui digui que les pintures de Sixena  no es poden traslladar del MACBA per més que ho dictamini un jutge absolutament ignorant en matèria de conservació artística.

. Que el Portaveu del Govern i Ministre de Cultura pugui dir que "Cohen es un autor con cuyas canciones han bailado muchas generaciones de españoles".