dijous, 17 de novembre del 2016

Imma Colomer i els premis Butaca

Imma Colomer mostra la fotografia de tota la companyia

El 19 de Desembre s’atorgaran els Premis butaca del Teatre Català que premia en diferents categories les millors obres, actuacions i realitzacions tècniques del teatre català. Els premis es concedeixen en funció d’una votació popular a la que s’accedeix entrant a la pàgina correponent dels Premis.

Enguany hem de destacar que la nostra col·laboradora habitual Imma Colomer ha estat nominada com a finalista en la categoria d’Actriu de repartiment pel seu brillant paper a "Qui bons obres farà", l’obra escrita i dirigida per en Pep Tosar que es va representar a la sala petita del TNC.

Els que varem veure la representació donem fer que l'Imma, en un paper que li anava com anell al dit, va fer una de les seves actuacions més brillants.

Com a lectors del Blog que gaudiu tantes vegades del regal de la seva veu us agrairia que votéssiu per la seva candidatura. Per fer-ho només cal entrar en aquest enllaç.


Gràcies pel vostre recolzament!


1 comentari:

Colomiki ha dit...

Sou molts bons companys! això de penjar-me en el blog tinc la sensació de que em feu de folre i manilles. I agraeixo la intenció. Petó per tots