dimecres, 4 de març del 2020

El(s) Marimorena

El restaurant Marimorena va quedar el primer d’una llista de 50 restaurants del Baix Llobregat i l’Hospitalet editada per l’Associació de Gastronomia i Turisme. Em va faltar temps per anar-hi amb uns amics de Viladecans, que ja el coneixien i l’experiència fou molt bona. El Mariomorena fou triat gràcies a l’ús dels productes de proximitat, la tècnica detallista i el servei acurat. I és que l’Albert Mendiola i la Patricia Torres, que lideren aquest restaurant, són grans defensors del producte del Parc Agrari del Baix Llobregat, així com dels petits productors, amb els que treballen des que van inaugurar el 2012, i així ho manifesten en la seva página web.

La bona noticia és que recentment han estrenat el “Marimorena tapes” al costat del restaurant de Sant Boi i han obert també el “Marimorena BCN”, amb el seu “Marimorena Tapas” corresponent, a Barcelona

Aquest compromís amb l’entorn fa que s’apuntin a les diferents iniciatives de potenciació del producte de temporada; nosaltres vàrem gaudir d’uns plats on la carxofa era la protagonista. Ara, fins el 26 de maig, s’han apuntat a les IV Jornades Enogastronòmiques amb un tàrtar de maduixes i rúcula amb sardina fumada, o una brandada de bacallà a la romana amb amanida d’espàrrecs de marge, i no continuu perquè m’agafa gana.

Marimorena
C/ Sant Ramon , 151 Sant Boi de Llobregat
C/ Loreto, 22 Barcelona
Tel. 936.306.606