dijous, 4 de novembre del 2021

El noi d’Alcoi


A Barcelona hi podeu trobar un bon nombre d’establiments especialitzats en arrossos, alguns d’ells molt coneguts, l’Elche, el Cruix, l’Arrossaria de Xàtiva o el Set Portes, en són alguns d’ells, però fins ara, desconeixia aquest petit i agradable local situat a Sarrià, prop del metro de Tres Torres.

El xef és l’Oscar Juan, un alcoià que ens ofereix cuina tradicional sense sorpreses però amb una bona elaboració. A la seva carta hi trobareu quinze varietats d’arrossos i tres de fideuàs, i pels que no vulguin regalar-se amb les paelles, els melosos, els caldosos, o els socarrats, hi teniu set opcions de plats de peix i un parell de carn. Un bon nombre d’aquests plats els podeu trobar en el seu menú de migdia. El preu és ajustat (sempre em sorprenc de trobar que la zona alta de Barcelona no és pas més cara que la resta de la ciutat, fins i tot al contrari), també el dels vins, per cert, el blanc “Lo noi del saxo” un terra alta, que també ja havia provat en la seva versió en negre, està espectacular.

Després d’un parell d’anys a Sarrià, el juliol de 2020 va obrir una altra arrossaria, amb el mateix nom, a Sitges, senyal que la bona feina dona el seu profit. Tant a un com a l’altre local podeu demanar els arrossos i les fideuàs per emportar amb un mínim de dues persones per ració.

Carrer Castellnou, 37, 08017 Barcelona, tel. 932053033
Carrer de Sant Bartomeu, 5, 08870 Sitges, tel. 938946682


1 comentari:

Anònim ha dit...

Per la foto dedueixo que el nom del restaurant és El noi d'Alcoi.
Gràcies, el provaré com amb la majoria dels que recomanes.
6Q