dijous, 30 de desembre del 2021

Coses que no entenc (o sí) LXX

 


. Que davant de l’escàndol que ha provocat la inqualificable actitud i les declaracions i el pensament  del jutge Manuel Piñar el Consell General del Poder Judicial no prengui cap mesura disciplinària.

. Que el Conseller d’Hisenda no assisteixi a la firma de l’acord per aprovar els pressupostos, matèria de la seva absoluta competència, amb el Comuns.

. Que les darreres expressions de Casado i Carrizosa superin no només el límits de l’educació sinó els de l’equilibri mental dels que les pronuncien.

. Que l’Hivernacle, un emblemàtic espia del parc de la Ciutadella, de proporcions ben reduïdes, sigui deixat des de fa tants anys en aquest lamentable estat.

.Que el rei i la reina emèrits tinguin la barra d’enviar una felicitació de Nadal als seus súbdits amb les figures d’un pessebre napolità.

. Que la desvergonya de Gómez Ayuso no tingui límits quan ara declara que “sin salud y vida no hay libertad”.

. Que es puguin anunciar tants i tants perfums, tots ells amb unes veus que ens diuen els seus noms en un idioma estranger amb una pronunciació tan efectista.

. Que en un país que es caracteritza per un nivell salarial baixíssim la Ministra Afers Econòmics d’un Govern teòricament socialista tingui la barra de dir que “S’han d’evitar les pujades de salaris que converteixin la inflació en estructural”.

. Que en mig de la cinquena onada i amb tots els problemes que te el país algú s’atreveixi a convocar eleccions anticipades a Castella Lleó per interessos estrictament electorals del seu partit.

. Que estan tan apurat el Barça es permeti el luxe de fitxar un jugador per 55 milions d’euros.

. Que després que s'hagi aconseguit un laboriós acord sobre la legislació laboral per part dels principals agents socials - sindicats i patronal- propiciada pel Govern, ara resulti que partits de l'oposició i altres que recolzen el Govern amenacin amb tombar laa nova regulació en el tràmit de la seva aprovació al Parlament.