A primers de desembre tinc costum d’anar cap a Falset i a Cabacés a buscar l’oli premiat de la comarca; de camí entre una i altra població tinc localitzat un marge de la carretera, on sempre hi trobo una mica de molsa per fer el pessebre, una tradició que em va transmetre la mare.
El què hi trobareu és un espai molt agradable, amb amplis finestrals que
miren al Celler modernista i un servei de sala d’alt nivell. Ah! a l’estiu es
deu estar d’allò més bé a la terrassa.
Però anem de cara a barraca: el xef, en Jonathan Fernandez, format a l'Escola d'hosteleria de LLeida, hi aporta el seu bon fer amb una cuina
tradicional posada al dia, com se sol dir ara; els productes de qualitat fan la
resta. Els arrossos són un dels punts forts del cuiner i de fet al seu excel.lent
menú de migdia, hi són sempre presents, no us els perdeu. Finalment, anoteu que
hi ha una bona carta de vins de la zona i unes postres a l’alçada del conjunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada