diumenge, 4 de setembre del 2022

Aixequem la persiana


Comença setembre, s’han acabat les vacances i tornem a obrir el Blog. Haig de confessar que fa una certa mandra pujar novament la persiana perquè el clima general que es respira no resulta massa il·lusionant.

Després d’aquests dos darrers anys de pandèmia, que gairebé la gent sembla tenir oblidada, l’aberrant guerra d’Ucraïna ha desfermat un seguit de problemes que tot i essent ben evidents quedaven emmascarats per un enganyós desig de millora i benestar.

Però els desequilibris latents d’un mon brutalment globalitzat s’han fet més evidents que mai amb aquest conflicte, de caràcter clarament pandèmic, que ha desequilibrat tot el sistema econòmic i de governança internacional.

La gran qüestió és saber si la humanitat i els polítics que la regeixen serem capaços d’afrontar els canvis de sistema de vida que són necessaris per superar els reptes i les amenaces  que cada cop apareixen com a més urgents.

Hem de confiar que entre tots siguem capaços d’afrontar amb realisme i bona voluntat aquests reptes.

Des de PROVA I ERROR continuarem animant la parròquia amb informació d'activitats culturals, incorporant nous col·laboradors i tractant de millorar la participació dels nostres lectors.

Benvinguts.

2 comentaris:

Maria moll ha dit...

Ben tornats

Josep M.Cortina ha dit...

Gràcies Maria, ben trobda