diumenge, 31 de juliol del 2022

Summertime: Tancat per vacances


Com cada any quan arriba el final de juliol tanquem per vacances, que ja ens les mereixem. Al llarg d’unes 48 setmanes devem haver penjat uns dos cents trenta posts gràcies a l’esforç del generós equip de col·laboradors. El passat mes de novembre vàrem commemorar, com recordareu, la publicació del post número 3000 de PROVA I ERROR amb un seguit de cròniques i col·laboracions especials.

Pel que fa als fets d'àmbit general aquesta ha estat una temporada  molt complicada on la gerra d’Ucraïna ha posat en evidència la fragilitat del sistema econòmic i polític que ens hem anat inventant. Com és possible que un conflicte entre dos països que representem de l’ordre del 2’5 % de la població i el PIB mundial hagin pogut trastornar les economies tant dels països més rics i desenvolupats com dels més pobres?. Crisi de recursos energètics, elevadíssima inflació, risc de depressió, conflictes geopolítics de tota mena, etc, etc. És ben evident que aquest sistema de globalització comporta el que jo anomenaria una economia de natura pandèmica en la que qualsevol virus econòmic o política en el  lloc més llunyà pot desfermar una crisi a nivell mundial. I ens pot deixar ben desprotegits amb el nostre sistema immunitari indefens.

Però bé, és hora de pensar amb l’estiu i confiar que a la tardor arribin temps millors , encara que la veritat és no en té gaire la pinta. 

Per acomiadar-nos abans de baixar la persiana us proposo que escoltem “Summertime” la mítica cançó de Porgy and Bess del George Gershwin.

Ho farem amb la magnífica veu d’Andrea Motis i el quintet de Joan Chamorro acompanyat de Scott Hamilton al saxo. Una magnifica versió d’un dels grups de jazz més interesants de Catalunya.




2 comentaris:

joana ha dit...

BONES VACANCES!!!!, Us espero el setembre !!!!!

Anònim ha dit...

Mesrescudes. Fins aviat.
6Q