dimecres, 23 de novembre del 2022

Eroica caffé


L’Eroica va néixer el 1997 a Gaiole (Chianti) amb un grup de ciclistes que van iniciar una sèrie d’esdeveniments amb rutes per paisatges idíl·lics de la Toscana. Amb el temps s’ha convertit en un moviment molt ampli. A Barcelona una parella de seguidors d’aquest esperit de la “bellesa de l’esforç i la satisfacció d’aconseguir la fita” han obert un cafè – restaurant en un antic local industrial en desús, del que han conservat l’atmosfera.

Trobareu un lloc ampli, impensable al centre de Barcelona, gens glamorós, però acollidor, amb un pati interior molt tranquil i un soterrani on s’hi poden organitzar des de concerts a cursos per aprendre a fer una focaccia a casa.

La cuina és honesta, d’arrel italiana amb producte de qualitat i de proveïdors locals. Bona pasta, bones masses de pizza, una extensa carta de cerveses i unes màquines de cafè molt valorades pels baristes.

No cal que us agradi la bicicleta, no és un club privat, sinó un espai de trobada obert a tothom, més proper a un “casino” de poble petit que a un restaurant del cap i casal, una troballa.

 

Consell de Cent, 350
08009 Barcelona
Tel. 934765149
https://eroicacaffebcn.es