dimecres, 14 de desembre del 2022

Per feina, ja podeu córrer!


La descoberta d’aquest mes ha estat el restaurant PER FEINA, propietat del xef d’Alcalà de Guadaira Rafa Zafra format al Bulli. Aquest acreditat cuiner ha decidit obrir un restaurant on es pugui menjar molt bé amb un menú tancat de 18 euros a la zona del 22@.

D’entrada potser no us apassiona, però és que aquest menú de 18 euros és ofert tota la setmana, inclòs els festius al migdia, en dono fe perquè hi vaig dinar el dia de la Puríssima (tanca a les nits, però té obert per esmorzars).

Hi entra el pa, l’aigua i una copa de vi, de cervesa o de refresc, un aperitiu d’olives i fuet, més les postres (un carret de pastissos i fruita a escollir) i el cafè.

Com a primers s’ofereixen tres tipus d’amanides, tres de sopes o cremes i tres de verdures o llegums. De segons podeu triar entre tres plats de carn, tres de pasta o arrossos i tres de peix. Si trobeu un lloc que us doni més, si us plau, aviseu.

Per acabar-ho d’adobar, el servei és excel·lent, el local gran però acollidor i els tovallons són de tela! I és clar, el més important, tot ho vàrem trobar boníssim, total afanyeu-vos a anar-hi abans no mori d’èxit.

C/Ciutat de Granada, 130
08018 Barcelona
Tel. 932311404 i 679363915