dimarts, 10 de gener del 2023

Moda econòmica

Cada cop que passejo pel Passeig de Gràcia m’aturo davant d’algunes de les botigues de luxe. Les seves decoracions, els vigilants apostat a les portes, les cues de compradors, sobretot les de turistes orientals i àrabs rics, i els preus desorbitats no deixen d’escandalitzar-me. Ja n’he parlat altres vegades però avui m’he aturat davant dels aparadors d’un dels comerços que em té el cor robat. Es diu Brunello Cucinelle i està situat als baixos de l’hotel Majestic, que donen al carrer de València.

Veureu per la fotografia que acompanya aquest text un maniquí que vesteix d’esport, amb un estil planer i molt informal i sense cap mena de luxe aparent: Uns texans, una americana, segurament de cachemire, una armilla de pana i unes sabates esportives. El que portaríeu vosaltres, lectors, qualsevol dia que sortíssiu a passejar amb la família o amics.

Doncs com veureu per cartell que s’adjunta amb els preus d’aquest productes us adonareu que si haguéssiu entrat a la botiga a comprar aquesta vestimenta hi hauríeu deixat la mòdica quantitat de  8.080 euros. I si hi afegiu la motxilla que us faria falta per completar l’equipament la xifra pujaria a 11.650 ( i no compto el que us cobressin per la camisa i la corbata...).

Ara que estem en èpoques de Rebaixes, que no crec que aquesta botiga practiqui perquè els seus clients segur volen comprar com més car millor, aquests preus crec que no requereixen cap més comentari.


       

1 comentari:

Jaume Royo ha dit...

I manca el cinturó