A Itàlia una osteria sol ser un restaurant de cuina tradicional; si a més li afegim la menció a la pagesia, ja tenim una declaració d’intencions al complet. Aquest “Hostal del pagès”, que seria la traducció nostrada, treballa amb receptes de la cuina sarda, tot i que també hi trobareu plats típics d’altres zones d’Itàlia, això dependrà del producte de cada temporada, aquesta és la base de la seva filosofia.
El xef i propietari del restaurant, en Fabio, va estudiar a una de les
escoles més prestigioses d’Itàlia, a Sardenya, i està molt orgullós de la seva
terra. Al local hi trobareu un munt de referències, sobretot al carnaval, amb
màscares típiques de l’illa.
A la carta tot és italià, començant per la pasta fresca d’una elaboració excel·lent
- no deixeu de provar els Culurgioni - fins a l’aigua, i per descomptat l’àmplia
oferta de vins.
Durant la temporada de tòfona hi trobareu una secció especial dedicada que,
pel que sembla, és molt apreciada per la clientela. Per postres tasteu la Seada:
un ravioli de formatge de vaca fresc, que compra a Sardenya i que se serveix
amb un gelat de mel de romaní.
Tenen un parell de menús de migdia ideals per fer una primera incursió als
plats d’aquesta illa mediterrània, i també us en podeu emportar a casa, és
l’herència de l’any de la pandèmia.
08006 Barcelona
Tel. 932.110.808 i 610167261
losteriadelcontadino.es
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada