dimecres, 28 de juny del 2023

Coses que no entenc LXXVII

 


. Que en Ricard Ustrell, que trobo tan mal conductor de programes, continuï adjudicant-se un darrere l’altre els programes estrella de la Corporació Catalana de Radiotelevisió

. Que es pugui mantenir una asimetria tan forta entre la puja dels tipus d’interès dels crèdits i el tipus de remuneració dels dipòsits bancaris.

. Que els bancs després del immens regal que els han fet amb la puja de l’EURIBOR encara tinguin la barra de protestar per un impost que gravi aquests beneficis super extraordinaris.

. Que els pactes per constituir majories de govern municipal i autonòmic es facin sense cap mena de respecte als principis democràtics acceptant la participació de partits que no els defensen.

. Que la campanya del PP, que no aporta un programa de govern amb el més mínim contingut i es basa amb acusacions i frases buides, pugui convèncer a tants ciutadans que el segueixen votant.

. Que els antics dirigents de Barça, que varen portar el Club a uns nivells d'endeutament i massa salarial totalment desproporcionats i insoportables no hagin assumit cap responsabilitat.

. Que el Barça estigui desmontant les seccions esportives del club amb un estalvi mínim si es compara amb la despesa del futbol i que, a sobre, segueixi fitxant mes jugadors pel primer equip.

. Que els mitjans i tots plegats dediquem tanta tinta a la sort de quatre milionaris que tenien la peregrina intenció d’apropar-se a les restes del Titànic a 4.000 metres de profunditat.

. Que hagi de ser un personatge criminal com el líder de Wagner, igual o pitjor que Putin hagi de ser qui el posi en entredit.

. Que un periodista com Jordi Évole, suposadament progressista, faci una entrevista al President del Govern amb un esperit i un to en la línia de la que poden fer Carlos Alsina a ONDA CERO o en Carlos Herrera a la COPE. 


2 comentaris:

Albert ha dit...

Completament d'acord!

Imma ha dit...

Al diari Ara d'avui diumenge explica amb dibuix i tot quants exercits de mercenaris diferents
té Putin escampats pel mon i fa pànic.
Tants infarts que hi ha al mon, i tants derrames cerebrals... no n'hi podria caure algun?